Ben je moeder en herken je het volgende?

  • Je bent toe aan rust. Je bent de hele dag voor anderen aan het zorgen. De tijd dat je je koffie warm hebt gedronken kun je je amper herinneren. 

  • Je zit na het bedtijdritueel gesloopt op de bank. Je baalt omdat je energie wilt voor dingen waar jij blij van wordt.

  • Je baalt van jezelf omdat je meer van het leven had verwacht dan elke dag deze saaie sleur.

  • Je bent licht geprikkeld en daardoor reageer je wel eens boos tegen je partner en kinderen. Hier voel jij je dan weer verdrietig over. 

Dit kan echt anders.

Hoe zou het zijn om elke avond voldaan naar bed te gaan.
Dat je dagelijks tijd voor jezelf hebt.
Je weer de dingen kunt doen waar jij energie van krijgt.
Je daardoor ook weer lekker in je vel zit.

Ja! Dit wil ik.

Ontdek met technieken vanuit systeemcoaching en NLP waar jij blij van wordt en hoe je dit in je dagelijks leven kunt integreren. 

Wat krijg ik?

  • Een voorbereidend werkboek waarmee je onderzoekt waar jij tegenaan loopt als voorbereiding op de sessie systeemcoaching.
  • Een 1 op 1 sessie systeemcoaching (online, in jouw vertrouwde omgeving) waarin we jouw verlangen onderzoeken, waarom lukt het nu niet om daar te komen en hoe lukt dat wel.
  • Een coachingssessie van 30 minuten waarin ik jou ondersteun bij het integreren van nieuwe keuzes en gedrag.
Ja, ik ben er klaar voor!

Ik vond de samenwerking heel prettig. Er werden veel (kritische) vragen gesteld. Maar juist goed omdat je dan echt tot de kern komt. Plus dat Judith erg rustig en geduldig is. Wat een fijn en vertrouwd gevoel geeft!

Ik vond de sessies pittig en confronterend, maar het heeft me daardoor ook weer op een andere manier m’n ogen geopend. En een bepaalde kijk gegeven op de situatie.

Marjon

Judith begeleidt op zo’n fijne, rustige manier. Het voelt ontzettend vertrouwd. Ze stelt vanuit haar intuïtie mooie vragen die echt iets toevoegen. Ik kon me helemaal geven en heb mooie inzichten gekregen.

Ook achteraf kon ik nog vragen aan haar stellen en had ik echt het gevoel dat ze oprecht, en met aandacht, tijd voor mij had.

Nynke

Hoi, ik ben Judith

Uit mijn eigen ervaring weet ik hoe het is; Het gevoel van spanning in je lijf dat je overvalt. Waardoor je je zo oncomfortabel voelt en niet kunt genieten. Uitgeput thuiskomen van je werk maar nog zoveel willen doen.

Hoogsensitief zijn voelde als een handicap omdat als ik overprikkeld raak moet rusten en alleen wil zijn. Tegelijkertijd houdt ik ook van gezelschap, feestjes en avontuur.

Boos worden op iemand die je zo lief hebt (en dus veilig genoeg is om boos bij te worden) en achteraf de spijtgevoelens waar je nog dagen last van hebt. Je wilt dat nooit meer.

Ik heb geleerd hoe ik met prikkelverwerking om kan gaan, wat voor mij werkt. Wat ik preventief kan doen. Wat ik kan doen als ik flink gespannen ben. Nooit meer boos worden is een illusie, dat heb ik geaccepteerd. Het fijn dat ik nu boos mag worden in een veilige omgeving zonder dat ik er voor veroordeeld word.

Ik heb jarenlang als verpleegkundige in de zorg gewerkt met cliënten die makkelijk spanning opbouwden. Om hen hier goed in te kunnen begeleiden stelden wij (al dan niet met de cliënt) een signaleringsplan op. Met een signaleringsplan kun je vroegtijdig tekenen van crisis herkennen en voorkomen.

Ik realiseerde mij dat ieder hoogsensitief persoon dit ook zou moeten hebben. Juist om te voorkomen dat je de zorg in rolt door bijvoorbeeld overspannenheid of burn-out.

Mijn missie is bewustzijn creëren bij moeders met jonge kinderen. Door beter je emoties te reguleren kun je de leuke ontspannen moeder zijn voor je kinderen. En leer je hen ook beter met hun emoties om te gaan.

Ja! Laten we samenwerken

Veelgestelde vragen

Het traject van 1 maand is speciaal ontwikkeld voor hoogsensitieve moeders die kinderen hebben in de leeftijd van 0 tot en met 6 jaar. Val je niet precies binnen mijn doelgroep? Vraag dan een kennismakingsgesprek aan zodat je kunt aanvoelen of wij een klik hebben en ik je kan helpen.

Het programma duurt 1 maand. Hierna is het mogelijk te verlengen

Je kunt wekelijks instappen. Echter zijn de plaatsen beperkt. Samen kijken wij naar een geschikt startmoment.

Ook ik hou erg van vakantie en weekjes weg. Het traject van 1 maand duurt 4 weken en wordt liever niet onderbroken door een vakantie. Samen kijken wij naar de juiste planning en startdatum. 

De investering bedraagt 177,- inclusief BTW. Het is niet mogelijk om in termijnen te betalen.

Als drukke moeder begrijp ik je vraag totaal. Ik werk niet met dikke werkboeken waar je uren aan kwijt bent. Wel stel ik je vooraf aan de sessie systeemcoaching wat vragen zodat je beter voorbereid bent. Je bent hier maximaal 1 uur mee bezig.

In het traject zit 1 sessie systeemcoaching en een sessie coaching van een half uur. Wil je hierna meer is het altijd mogelijk om te verlengen of een traject van 3 maanden af te nemen.

Ja! Ik meld mij aan