Dagstart voor de juiste focus.

Hangt hoe jij je voelt af van de omstandigheden?
Heb jij geen fijne dag als jouw kinderen onrustig zijn?
Wil je je ontspannen voelen maar lukt het bijna nooit?

Hoe jij je elke dag voelt is niet iets wat je overkomt. Hier kun je elke dag invloed op uitoefenen door te focussen op wat jij wilt. Door elke ochtend de dagstart in te vullen kom je krachtig in het leven te staan en word je niet beïnvloed door de omstandigheden.

Wil jij weer invloed op hoe jij je voelt? Vul dan elke morgen (max 5 minuten) de dagstart in. De dagstart kun je hier GRATIS DOWNLOADEN.

Door het invullen van mijn gegevens ga ik automatisch akkoord met het privacy statement en ga ik akkoord met dat ik word ingeschreven op de nieuwsbrief.

Een kleine impressie van de inhoud

Even voorstellen

 

Hoi, ik ben Judith, hoogsensitief en high sensation seeker. Ik help hoogsensitieve moeders met jonge kinderen bij het reguleren van alle prikkels en emoties die zij te verduren krijgen. 

 

Ik heb zelf ruim 30 jaar een overprikkeld leven geleefd. Toen ik geen kinderen had was kon ik makkelijker ontprikkelen dus leverde dit geen grote problemen op. Toen ik moeder werd en minder tijd voor mezelf had en gunde raakte ik in een mentale crisis. Ik voelde mij ongelukkig en mijn leven voelde doelloos. Daarnaast had ik nachten waarin ik de slaap niet kon vatten. Slaap die ik juist hard nodig had. 

 

Omdat ik dit niet meer wilde heb ik hulp gezocht. Hierdoor lukt het mij nu wél om tot rust te komen. Dat gun ik jou ook. Ik weet hoe uitzichtloos het kan voelen. Ik weet ook dat het anders kan.

Dit zeggen anderen:

Ik kwam tot mooie inzichten

Deze opdrachten verraste mij! Ik vind het zelf erg leuk om creatief bezig te zijn. Gedurende deze opdracht ontspande ik op een creatieve wijze en dat voelde goed.

Rilana

Weer kunnen voelen waar ik blij van word.

Dat ik niet vaak genoeg een moment neem om alleen met mezelf te zijn maakte deze opdracht extra fijn. In de drukte van het dagelijks leven verlies ik snel uit het oog waar ik blij van word. Tijdens deze opdracht heb ik weer kunnen voelen waar ik wél blij van word.

Valèrie

Kies voor jezelf.

Kies voor je elke dag ontspannen voelen. 

Download hier de 6 vragen.

Door het invullen van mijn gegevens ga ik automatisch akkoord met het privacy statement

en akkoord met inschrijving op de nieuwsbrief.